Schoolgebouw

Ouders en bezoekers zijn bij binnenkomst vaak verrast over o.a. de ruime en lichte gangen in ons gebouw. Vlak achter de school liggen sportvelden en een turnhal waar we gebruik van maken.

 

Resultaten
Wilt u meer weten over de doorstroom van onze leerlingen naar een hoger leerjaar en de resultaten die ze behalen, kijkt u dan op www.scholenopdekaart.nl. Als u daar inlogt en onze postcode en plaats invoert (2555 XP, Den Haag), krijgt u vervolgens alle beschikbare gegevens van de school. U kunt ook doorklikken naar de website van de inspectie. Daar staan de opbrengstenoverzichten van de school.

Kantine
Hofstad Mavo Havo is in het bezit van het certificaat 'Gezonde School' van het Voedingscentrum.

Het gebouw heeft een lift en een invalidetoilet en is dus toegankelijk voor mensen die niet goed ter been zijn.

Samenwerking
Hofstad Mavo Havo is aangesloten bij De Rode Loper, een samenwerkingsverband van ruim 40 scholen voor voortgezet onderwijs in Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. De Rode Loper richt zich op versterking van kwaliteit van de mensen voor de klas.

Hofstad Mavo Havo is ook een opleidingsschool van 'Opleidingsschool Haaglanden'. In dat kader lopen er jaarlijks studenten van verschillende hogescholen stage op Hofstad Mavo Havo. Twee docenten van Hofstad Mavo Havo begeleiden deze studenten.

Nieuwbouw
Er wordt gewerkt aan nieuwbouwplannen voor de school, waarbij er samengewerkt wordt met een aantal partners.