We hebben een ruim en licht gebouw. Ouders en bezoekers zijn bij binnenkomst vaak verrast: 'Goh, wat een ruime, lichte gangen!' Vlak achter de school liggen sportvelden en een turnhal. Deze worden veel gebruikt voor de gymlessen en de (gratis) naschoolse sportactiviteiten van HMH-Sports.


Kantine
Hofstad Mavo Havo heeft het certificaat 'Gezonde School' en de ‘Schoolkantineschaal 2016’ van het Voedingscentrum - een blijk van waardering dat onze kantine een 'Gezonde Schoolkantine' is!

Toegankelijk
Het gebouw heeft een lift en een invalidetoilet. Prettig om te weten voor mensen die niet goed kunnen lopen of in een rolstoel zitten.

Hofstad Mavo Havo is goed bereikbaar met openbaar vervoer:

  • RR3, halte De Savornin Lohmanplein
  • RR2, halte Walnootstraat
  • bus 21, halte Groen van Prinstererlaan (vlak voor school)​

Bekijk ons gebouw in één minuut.

Opleidingsschool
Hofstad Mavo Havo is ook een opleidingsschool van 'Opleidingsschool Haaglanden' (OSH).  Vanuit OSH lopen er jaarlijks studenten van verschillende hogescholen stage op Hofstad Mavo Havo. Twee speciaal opgeleide docenten van Hofstad Mavo Havo coördineren die begeleiding.

Samenwerking met andere scholen
Hofstad Mavo Havo is aangesloten bij De Rode Loper; dat is een samenwerkingsverband van ruim 40 scholen voor voortgezet onderwijs in Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. De Rode Loper wil de kwaliteit van de mensen voor de klas versterken.
​Activiteiten zijn o.a.: de Haagse Lerarenbeurs, modules voor professionalisering van leraren en schoolleiders en informatie aan potentiële zij-instromers op ‘Leraar van Buiten’. Leraren kunnen bijvoorbeeld de module ‘ICT-rijk onderwijs’ volgen, of meedoen aan de Haagse Lucifer, een programma dat verdieping biedt bij hun taak als cultuurdrager.
Hofstad Mavo Havo biedt ook gelegenheid voor sportactiviteiten die de gymnastiek en turnvereniging die Haghe organiseert.

Vacatures

Nieuwbouw
Er wordt gewerkt aan nieuwbouwplannen voor de school, waarbij er wordt samengewerkt met een aantal partners.

Bijlage Grootte
Hofstad Mavo Havo-info-folder groep 8 2021-2022.pdf 979643 Hofstad_Mavo_Havo-poster_groep8_2021-2022.pdf 2752760